Zorgeloos overstappen op AquaClean

Producten 05-04
Zorgeloos overstappen op AquaClean

De allround service die Geberit aanbiedt vanaf de oriëntatiefase tot aan het onderhoud, maakt de overstap van een gewoon toilet naar een AquaClean douchewc zorgeloos.

Zorgeloos overstappen op AquaClean

Met overzichtelijke informatie, test- & gasttoiletten, opgeleide installateurs, eenvoudige ingebruikname met QR-code, bediening en onderhoud via de app, deskundige klantenservice én zelfs een hulplijn, waarbij de douchewc op afstand kan worden overgenomen voor onderhoud, geeft Geberit een nieuwe betekenis aan toiletcomfort.

Zorgeloos overstappen op AquaClean

De AquaClean douchewc-service is naast uitgebreid ook heel eenvoudig. Alle vragen kunnen vóór de aankoop worden beantwoord door de adviseur en via de uitgebreide informatiebronnen van Geberit, zoals brochures, website en zelfs telefonisch.

Er zijn AquaClean gasttoiletten aanwezig in diverse partner-badkamershowrooms door heel Nederland of kan er een afspraak gemaakt worden in het Geberit AquaClean Experience Center in Nieuwegein om daar de modellen te zien en uit te proberen.

AquaClean douchetoilet is eenvoudig te plaatsen

Door een slimme verpakking en een eenvoudige montage is de klus binnen korte tijd geklaard, zonder lawaai, rommel of overlast.

Ook tijdens het gebruik biedt Geberit toegankelijke en doordachte service en onderhoud. Te beginnen bij het automatische ontkalkingsprogramma van de douchewc en het eenvoudig te reinigen keramiek. De AquaClean modellen en materialen zijn zo ontwikkeld dat de douchewc makkelijk te onderhouden is.