Voor woningbouw en geveldichting

De nieuwe Woningbouwcatalogus 20 van Hakron biedt een overzicht van het brede assortiment voor woningbouw en geveldichting. 
Voor woningbouw en geveldichting | Vakblad bouw en renovatie
Enkele voorbeelden van opgenomen producten:
* Prefab EPDM loketten: klantspecifiek gefabriceerde EPDM of lood loketten die trapsgewijs worden toegepast bij de aansluiting tussen verticaal metselwerk en een hellend dakvlak.
* EASY-lood: het zichtbare lood gecombineerd met een goede en duurzame EPDM-folie. Toepassing is bij bouwprojecten waarbij een traditionele uitstraling wordt nagestreefd, bij renovatie en bij aanbouw op een bestaande situatie waar al in de gevel lood zichtbaar is.
* Trillingsisolatie G+H, een range producten waarmee contactgeluiden uit de constructie wordt gehaald, door isolatie en dempen van de trillingen.
* Compri-loodvervangers voor diverse toepassingen: opgaand werk, renovatie, borstwering, prefab galerijen en balkondetails. De polyester Compri loodvervangers zijn een waterkering en ondersteuning in één product!
* Blowerproof Liquid, dé oplossing om praktisch alle details naadloos luchtdicht te maken. Hiermee zet u een grote stap richting BENG.
Foto: Prefab loketten EPDM-Met
Download hier de catalogus