Villeroy & Boch komt naar je toe dit voorjaar

Algemeen 12-04
Villeroy & Boch komt naar je toe dit voorjaar

Dit voorjaar komt Villeroy & Boch met de InnovationTour2024 naar de installatie professional toe! Vanaf aanstaande maandag 15 april 2024 rijdt Villeroy & Boch zeven weken lang met alle noviteiten langs showrooms en groothandels door heel Nederland.

Villeroy & Boch komt naar je toe dit voorjaar

In een speciaal ingerichte truck, de ViMobile, presenteert Villeroy & Boch innovaties en de nieuwste producten. Kom een kijkje nemen, dan ben je binnen een uurtje op de hoogte van diverse nieuwe producten, zoals de innovatieve TwistFlush[e3] toiletspoeling, de vernieuwde en uitgebreide Architectura collectie en de nieuwe ViClean-I 200 douche-wc.

Villeroy & Boch komt naar je toe dit voorjaar

Experts van Villeroy & Boch zijn aanwezig om de noviteiten van 2024 persoonlijk toe te lichten en vragen te beantwoorden. In de ViMobile introduceert Villeroy & Boch de TwistFlush[e3]. Deze nieuwe toiletspoeling stelt nieuwe normen op het gebied van prestatie, hygiëne en efficiëntie en dat op een aantrekkelijk prijsniveau. De TwistFlush[e3] wordt voor het eerst toegepast op de toiletten uit de vernieuwde badkamercollectie Architectura.

Ook de kranen collectie van Villeroy & Boch

De collectie heeft niet alleen een moderne look gekregen, maar is ook uitgebreid met nieuwe producten zoals wastafels met bijpassende meubels, back-to-wall baden en kranen. Uiteraard zijn ook de nieuwe ViClean-I 200 douche-wc en de kranen collectie van Villeroy & Boch in de ViMobile te bewonderen.