Unidek Aero meest verkocht

Het Unidek Aero dakelement met een Rc-waarde van 6.0 is het meest verkochte dakelement van Nederland. Onderzoeksbureau GfK presenteerde onlangs de lijst met 25 meest verkochte dakelementen van Nederland in 2018 volgens de werkelijke kassa-aanslagen bij de bouwmaterialenhandels in Nederland. 
Unidek Aero meest verkocht | Vakblad bouw en renovatie
Het element van Kingspan Unidek is voorzien van geïntegreerde verstijvers waardoor grote overspanningen zonder tussengordingen mogelijk zijn. De elementen worden perfect op elkaar aangesloten door de bijbehorende luchtdichte toebehoren, zodat koudebruggen worden voorkomen.
Door het unieke ontwerp zorgt het Unidek Aero dakelement voor een nog betere geluidsisolatie en thermische dakisolatie. Het is geschikt voor vrijstaande en geschakelde woningen en is volledig Bouwbesluit-proof op alle vlakken.
Als aanvulling op het Aero productassortiment biedt Kingspan Unidek de populaire totaaloplossingen Unidek Aero Verjonging en Unidek Aero Dakraamkozijn. Hiermee genereert men in een mum van tijd een overstek of een dakraam zonder raveling. Door het complete pakket dat Kingspan Unidek biedt met onder andere een unieke hijsklemservice, zelfborende schroeven en gratis bouwplaatsbegeleiding gaat de verwerking veel sneller en kan men flink besparen op manuren.