Uiterst nauwkeurig

Uiterst nauwkeurig | Vakblad bouw en renovatie

Fluke introduceert Fluke® laserwaterpassen, een nieuwe serie van professionele, uiterst nauwkeurige instrumenten die zo zijn ontworpen dat ze blijven werken nadat ze een meter naar beneden zijn gevallen. De laserwaterpassen zijn voorzien van een zelfstellende cardanische ophanging, die snel nauwkeurige referentiepunten levert, waardoor het inmeten sneller verloopt.
• Fluke-3PR (rode laser) en Fluke-3PG (groene laser) puntlaserwaterpassen— zelfstellende driepunts laserwaterpassen voor het snel en nauwkeurig inmeten van referentiepunten. Nauwkeurig tot 6 mm op 30 meter (1/4 inch op 100 feet), inclusief een vloerstandaard.
• Fluke-180LR en Fluke-180LG lijnlaserwaterpassen — zelfstellende lijnwaterpassen met een kruisende horizontale en verticale lijn voor snel en nauwkeurig (3 mm op 10 meter) waterpas zetten en inmeten.
• Fluke-LDR en Fluke-LDG laserlijndetectoren — laserlijndetectoren voor gebruik onder omstandigheden met veel omgevingslicht, met visuele en hoorbare indicators voor gebruiksgemak.
• Fluke-180LR-systeem en Fluke-180LG-systemen — uitgebreide zelfstellende lijnwaterpassystemen met een kruisende horizontale en verticale lijn inclusief laserlijndetector en detectorbeugel voor gebruik onder omstandigheden met veel omgevingslicht.
www.fluke.nl/laserwaterpassen