Slimme gevelelementen

Totalbuild is gestart door Henk Lonink Links) en Gosse Landstra vanuit de ambitie om met slimme gevelelementen, begeleiding en advisering bij te dragen aan een duurzaam gebouwde omgeving en te ondersteunen bij energievraagstukken. 
Slimme gevelelementen | Vakblad bouw en renovatie
Concrete dienstverlening: advisering op gebied van bouwfysica, duurzaamheid en binnenmilieu, productadvies en -levering van houtskeletbouwelementen, productadvies en -levering van sips-elementen en complete afwerking van gevelelementen op maat (esthetisch en technisch). Totalbuild staat voor ‘totaaloplossingen’ en advies dat verder gaat dan productmogelijkheden en -toepassingen. “Het liefst kijken we al vanaf de ontwerpfase mee, het moment waarop er energetisch én kostentechnisch belangrijke winst te halen valt. Bouwen is een teamsport! We denken én rekenen mee in het proces en betrekken de bouwfysica, duurzaamheid en het binnenmilieu van het bouwproject in onze advisering. Vanuit een nuchtere benadering komen we met de opdrachtgever tot slimme oplossingen.”
Totalbuild levert zowel houtskeletbouw-als lichte en hoog isolerende SIPS-elementen. De afwerking en uitvoering is volledig op maat, van halffabricaat tot ‘plug-and-play’ gevelelement.