Slim design mengkraanserie met doucheset

Producten 20-03
Slim design mengkraanserie met doucheset

Maximale functionaliteit in een minimalistisch design: de nieuwe Slim mengkraanserie van HSK Duschkabinenbau overtuigt niet alleen door haar natuurlijk afgeronde, extra slanke uiterlijk, maar biedt ook eersteklas gebruiksgemak dankzij doordachte details.

Slim design mengkraanserie met doucheset

Het hoogtepunt van het programma is de RS Slim thermostaat doucheset, die met zijn moderne veiligheidsthermostaat betrouwbaar tegen verbranding beschermt. Het douchesysteem met hoofd- en handdouche wordt gecompleteerd door de Slim Round ééngreeps wastafelmengkraan. Een duurzaam pluspunt: Slim-producten zorgen voor een besparing van meer dan 50% water en energie - zonder verlies van comfort.

Slim design mengkraanserie met doucheset

Met zijn extra slanke design is de nieuwe RS Slim thermostaat doucheset ideaal voor een minimalistisch, elegant badkamerontwerp. Klanten kunnen kiezen uit drie kleurvarianten: tijdloos chroom, opvallend matzwart of modern gunmetal – badkamerbezitters vinden gegarandeerd de juiste kleur met de Slim serie. Met een diameter van 255 mm zorgt de zwenkbare hoofddouche in de set voor een uiterst comfortabel regendouchegevoel.

Slim design mengkraanserie met doucheset

Waterbesparende kraan

De nieuwe Slim kranenserie biedt gebruikers niet alleen eersteklas design en functioneel gebruiksgemak, maar voldoet ook aan de hoogste duurzaamheidsnormen: dankzij speciale besparende onderdelen in de kranen kan het water- en energieverbruik met meer dan 50% worden verlaagd, zonder dat dit ten koste gaat van het doucheplezier.