Skovby: gemaakt voor gezelligheid

Producten 15-03
Skovby: gemaakt voor gezelligheid

De nieuwe #107- en #108-eetkamertafels van Skovby, met een rechthoekig tafelblad met subtiele rondingen, hebben doordacht geplaatste schuine tafelpoten die een stabiel onderstel vormen met een verrassende toets. 

Skovby: gemaakt voor gezelligheid

Beide tafelmodellen beschikken over het Skovby-verlengsysteem: de #107 biedt plaats aan 6 tot 16 mensen, als je voor tafel #108 kiest gaat het zelfs tot 22 plaatsen. De tafel is zo ontworpen dat onder het tafelblad tot zes verlengbladen passen, zodat je het formaat van de tafel makkelijk kan aanpassen. 

Skovby: gemaakt voor gezelligheid

Op het eerste gezicht heeft de #546 Dual Furn kast een strakke, symmetrische voorkant, met in het midden twee roldeurtjes. De verschillende fronttypes maken de kast optisch interessant, en zorgen voor een tijdloze, gesofisticeerde look.

Skovby: gemaakt voor gezelligheid

Maar echt magisch wordt het wanneer je de kast aanraakt. Even zacht duwen en de linker- en rechterdeur van de kast draaien 180 graden, waardoor aan beide kanten drie veelzijdige legplanken verschijnen.

Skovby #308-kast met intrigerende nieuwe vorm

Net als de populaire reeksen #304, #306 en #307 pakt de #308-kast uit met eenzelfde tijdloos design en gelijkaardige look, maar met een intrigerende nieuwe vorm. Ze biedt net als het #306-dressoir even indrukwekkend veel ruimte maar doet dat op een ruimtebesparende manier: de #308 is namelijk hoger, in plaats van zich in de breedte uit te strekken.

skovby.nl