Sfeerbepalend

Houtex leverde voor inmiddels twee van vijf te bouwen appartementencomplexen aan de zuidkant van Den Haag ruim 1500 op maat gemaakte kolommen in de houtsoort Bilinga die sfeerbepalend zijn voor het aangezicht van de gevel. 
Sfeerbepalend | Vakblad bouw en renovatie
De leveringen vinden plaats in opdracht van Verdouw Bouwproducten, in samenwerking met onder meer Remmers BV, Giesbers Rotterdam Ontwikkelen en Bouwen en Van der Loo Metaal. Op de video zijn de eerste resultaten van dit prachtige project te zien.
Familiebedrijf Houthandel Houtex in Waddinxveen is een landelijk opererende houthandel die zich kenmerkt kenmerkt door het aanhouden van grote voorraden. Hierdoor zijn zij in staat de klant snel én van diverse houtsoorten te voorzien. Gespecialiseerd in loofhout, heeft Houtex daarnaast ook de nodige diverse naaldhoutsoorten op voorraad. Het bedrijf heeft  de mogelijkheid om hout volgens de gewenste specificatie te bewerken in onze zagerij, schaverij of timmerfabriek. Ook kan het hout in onze droogkamers naar het gewenste vochtpercentage gedroogd worden.
Foto: De gevel van het bedrijfspand van Houtex is bekleed met de houtsoort Padoek.
Bekijk hier de video