Quartzforms brengt een ode aan de natuur

Producten 08-04
Betulla
Betulla

De oppervlakken van de Forest-collectie van Quartzforms zijn ideaal voor het creëren van gezellige interieurs met verfijnde elegantie dankzij hun natuurlijke charme.

Betulla
Betulla

Uniek en krachtig voor het creëren van keukenwerkbladen, badkamers, bekledingen en vloeren, geven Quartzforms-oppervlakken nieuwe charme aan natuursteen. Ze behouden hun ongeëvenaarde kenmerken van veelzijdigheid, duurzaamheid, esthetische aantrekkingskracht, hygiëne en eenvoudig onderhoud, en leveren producten van uitstekende kwaliteit en efficiëntie.

Garrigu
Garrigu

Een van de nieuwste collecties  is Forest, dat het aanbod van het merk uitbreidt met een reeks oppervlakken die de caleidoscoop van veelvormige texturen in de omgeving om ons heen, zo vol licht en diepte, herontdekken en benadrukken. Een steeds veranderend, eindeloos creatief assortiment wordt weerspiegeld in deze nieuwe collectie expressieve, delicaat getextureerde lichtgevende platen, geïnspireerd door de natuur en haar spontane aantrekkingskracht.

Magnolia
Magnolia

Quartzforms-platen van onbetwistbare kwaliteit

De oppervlakken in de Forest-collectie zijn gemaakt van technisch kwarts voor het hele lichaam en hebben zichtbare doorgaande aders over de volledige dikte. Zoals bij alle Quartzforms-platen, wordt de grote esthetische aantrekkingskracht van bosbedekkingen gecombineerd met de onbetwistbare kwaliteiten van de gebruikte grondstof: weerstand tegen slijtage, krassen, agressieve chemische middelen en hitte, niet-toxisch en niet-poreus.