PL85 PROF omnicem van Omnicol dé originele alleskunner

01-06-2023
PL85 PROF omnicem van Omnicol dé originele alleskunner

Poederlijm PL85 PROF omnicem van Omnicol is al sinds 1985 dé originele alleskunner voor het verlijmen van alle formaten wand- en vloertegels, binnen en buiten, zonder of met vloerverwarming, in natte en droge ruimtes.

PL85 PROF omnicem van Omnicol dé originele alleskunner

Een uniek product, exclusief ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Dat is PL85 PROF omnicem, de superflexibele poedertegellijm met extreem standvermogen. De hoge aanvangshechting maakt het product bij uitstek geschikt voor zwaardere en grote wand- en vloertegels van een vierkante meter of meer,  en net zo makkelijk eveneens voor de allerkleinste formaten. Van keramische vloer- en wandtegels en gekalibreerde natuursteen tot cement-composiet tegels en (glas)mozaïek. Daarnaast kan deze hoogwaardige allrounder dankzij de flexibiliteit in laagdikte tot 15 mm vrijwel alle kritische ondergronden aan, zoals oud tegelwerk en beton.

Omnicol PL85 PROF omnicem biedt zekerheid

Maar natuurlijk is het ook de beste keuze op ‘ideale’ ondergronden bij bijvoorbeeld nieuwbouw, en uitdagende toepassingen zoals zwembaden en terrassen. Bovendien presteert PL85 PROF omnicem als geen ander op vloerverwarming. Zélfs als (bijvoorbeeld bij aanleg in een bestaande vloer) de vloerverwarming hoog aan de oppervlakte zit en dus voor extra opwarming van de tegels en de lijm zorgt. PL85 PROF geeft je de zekerheid van groot verwerkingsgemak en langdurige kwaliteit - en dus minder reclamaties en herstelkosten. Dé keuze van elke tegelzetter die gewoon nooit gedoe wil!