PIF isolatie lanceert ‘de nieuwe norm in isoleren’

Tijdens de vakbeurs ‘Renovatie & Transformatie’ in Den Bosch presenteert PIF zich voor het eerst met haar nieuwe merkidentiteit.

PIF isolatie lanceert ‘de nieuwe norm in isoleren’ | Vakblad bouw en renovatie
PIF isolatie lanceert ‘de nieuwe norm in isoleren’ | Vakblad bouw en renovatie

PIF isolatie gaat zich op een nieuwe manier positioneren in de markt. Snel, schoon en safe, dát is de nieuwe norm in isoleren. Ervaar het zelf op 23, 24 en 25 mei 2023 in de Brabanthallen in ’s Hertogenbosch. 

PIF is meerlaagse isolatiefolie, opgebouwd uit luchtkamers en reflectiefolie. Naast de hoge R-waardes (hoger dan PUR, glas- en steenwol) heeft PIF een groot verwerkingsgemak. Het is licht van gewicht, dun en irriteert niet, dus persoonlijke beschermingsmiddelen zijn niet nodig. Geen enkel ander isolatiemateriaal combineert al deze voordelen, vandaar de merkbelofte ‘de nieuwe norm in isoleren’. 

PIF brengt een ode aan de helden van de energietransitie 

Isoleren is de beste manier om huizen en gebouwen energiezuinig te maken. De echte helden van de energietransitie zijn de vakmensen die het isolatiemateriaal aanbrengen. PIF ziet het als haar missie om hen te voorzien van het allerbeste isolatiemateriaal. Samen met de PIF-pro’s maken ze de toekomst een stukje duurzamer.