On the Move

#interieurbouw 26-06-2021
On the Move

Het afgelopen jaar liep alles heel anders dan voorzien. Maar Häfele heeft zeker niet stilgezeten maar heeft een uniek en vernieuwend beursconcept ontwikkeld.
On the Move
Häfele kan niet wachten om professionals persoonlijk op de hoogte te brengen van alle nieuwe producten en ontwikkelingen in de markt en bedacht Häfele on the Move. Het idee is simpel: omdat interieurbouwers niet naar de beurs kunnen komen, komt Häfele met een miniversie van de beurs bij de professionals. Het bedrijf pakt de beursstand in en ‘bouwt’ deze corona-proof op elke gewenste locatie in Nederland weer op. De adviseur geeft vervolgens een verrassende en onderhoudende presentatie, waarin de nieuwste innovaties worden uitgelicht. Natuurlijk houdt het Häfele-team hierbij rekening met de geldende corona-richtlijnen.
 
Er is heel wat nieuws te showen. En het bijzondere is: dankzij Häfele on the Move kunnen professionals alles voelen en bekijken én direct al hun vragen stellen. Net zoals op een ‘normale’ beurs. Zonder dat de klant ook maar een minuut hoeft te reizen, bezorgt Häfele iedereen het echte beursgevoel onder het genot van een hapje en drankje!
 
Meld je hier aan.
 
Kijk hier voor meer informatie.