Nieuwste versie boek AutoCAD 2025

Algemeen 08-07
Nieuwste versie boek AutoCAD 2025

Voor de AutoCAD-gebruikers zijn er weer nieuwe tools beschikbaar in de nieuwste versie 2025. Alles over deze uitgave staat uitgebreid uitgelegd in de nieuwe boeken van Ronald Boeklagen, gerenommeerd expert in de wereld van CAD. De boeken bieden zowel beginners als gevorderde gebruikers de tools en kennis om hun vaardigheden uit te breiden, te versnellen en hun ontwerpprojecten naar een hoger niveau te tillen.

Nieuwste versie boek AutoCAD 2025

TEC/CAD College publiceert elk jaar bij de nieuwe releases van AutoCAD, Inventor , Fusion en Revit de bijbehorende leer- en naslagwerken. Zo heeft Boeklagen al meer dan 150 boeken op zijn naam en worden de leer- en naslagwerken zowel in het bedrijfsleven als ook particulier en op scholen graag gebruikt. Als eerste dit jaar zijn de boeken voor AutoCAD 2025 en AutoCAD LT 2025 uitgebracht.

Binnen de serie 'Computer Ondersteunend Ontwerpen' zijn er drie verschillende boeken verschenen. Het meest uitgebreide boek is voor AutoCAD 2025 en beslaat maar liefst 1568 pagina's. Ook de versie voor AutoCAD LT 2025 mag er zijn met ruim 1000 pagina's. Beiden zijn zowel leerboek- als ook naslagwerk. Voor degenen die alleen de basisvaardigheden willen leren is er de paperback 'AutoCAD 2025 Basisboek, leerboek MBO', met 525 pagina’s speciaal voor scholieren.

Instructievideo's AutoCAD

Oefeningen uit de boeken worden voorgedaan in filmformaat op de website van de TEC/CAD College. In de boeken vindt de gebruiker QR-codes bij de oefeningen.