Nieuwe Technische Brochure van Pyroguard

Nieuwe Technische Brochure van Pyroguard

Pyroguard presenteert de gloednieuwe Technische Brochure. Deze editie 2023 bevat de meest actuele gegevens en ondersteunende informatie. Het is een alomvattende gids voor het meest uitgebreide assortiment brandwerend glas.

Nieuwe Technische Brochure van Pyroguard

Deze editie, met een uitgebreid overzicht van Pyroguard's portfolio en de productmogelijkheden, bevat meer dan 460 updates, aanvullende testgegevens en ondersteunende informatie over toonaangevende leveranciers van staal- en aluminiumsystemen zoals Aluprof, Forster, Jansen, Reynaers en Ottostumm.

De gids is technisch informatief en gebruiksvriendelijk. Het is een handig naslagwerk om productgegevens op te zoeken zodat architecten, calculators en aannemers vol vertrouwen de juiste oplossing voor hun gekozen toepassing kunnen kiezen. Nieuw in deze gids, en van bijzonder belang voor velen, is het overzicht van Pyroguard’s nieuwe EI90-certificaties voor metalen kozijnen.

Pyroguard brochure bron van actuele informatie

Richard Ainsworth, Group Technical Director bij Pyroguard: “Onze technische brochure blijft een geweldige bron van onze meest actuele productinformatie. Met de brochure kunnen onze klanten de juiste oplossingen kiezen voor brandwerend glas. Bij het besluitvormings- en selectieproces is het van essentieel belang dat klanten rechtstreeks toegang hebben tot deze actuele productgegevens. Daarom zijn we zo blij dat we nu deze heruitgave kunnen publiceren.”

Een download van deze brochure kan op de website van Pyroguard worden aangevraagd.