Nieuwe services van Ostermann: verlichting

Ondernemen 08-12
Nieuwe services van Ostermann: verlichting

Als partner voor de keuken-, meubel- en interieurbouw biedt Ostermann twee nieuwe services aan – van professionals, voor professionals.

Nieuwe services van Ostermann: verlichting

Verlichting is een onmisbaar onderdeel van het meubeldesign geworden. De vraag is groot, de mogelijkheden veelzijdig. Maar... hoe uitgebreider de mogelijkheden, hoe complexer de planning, productie en montage van de verlichting. Om de keuken-, meubel- en interieurbouwer bij de dagelijkse werkzaamheden te ondersteunen, biedt Ostermann twee nieuwe services aan: de eerste is een individueel, kosteloos lichtplan. Keuken-, meubel- en interieurbouwers die niet zeker weten welke onderdelen ze nodig hebben om hun ideeën technisch om te zetten en in welke volgorde losse, individuele onderdelen worden aangesloten helpt Ostermann graag verder en ontvangen samen met de offerte kosteloos een lichtplan.

Nieuwe services van Ostermann: verlichting

Configurator service

De tweede service is de nieuwe Configurator Verlichting. In de Configurator wordt uit verschillende lichtkanalen en led-strips de verlichting naar wens samengesteld en geconfigureerd. De verlichting wordt bij Ostermann op maat gemaakt en montage- en stekkerklaar verstuurd. Meer informatie over de nieuwe services is te vinden via het zoekbegrip ‘Verlichtingsservices’ op de website van Ostermann.