Nieuw opleidingscentrum van BEAL

Algemeen 09-07
Nieuw opleidingscentrum van BEAL

BEAL International opende in Fernelmont, België, een hypermodern opleidingscentrum voor de toepassing van haar bekledingen MORTEX en BEALSTONE.

Nieuw opleidingscentrum van BEAL

Hier kunnen professionals hun expertise aanscherpen en kennismaken met nieuwe technieken. Ook lanceert het bedrijf in september een online platform om opleidingen nog makkelijker te boeken en breidt het zijn aanbod continu uit, vooral wat betreft kleuren en toepassingsmogelijkheden.

Nieuw opleidingscentrum van BEAL

Bij BEAL International in Fernelmont, bij Namen, staan ze er niet meer van te kijken: teams uit Japan of andere hoeken van de wereld die overvliegen om de verschillende coatings te leren kennen en toe te passen. Om de steeds grotere interesse in opleidingen te kunnen opvangen, investeerde het Belgische familiebedrijf in een nieuw opleidingscentrum in de thuisbasis: een opleidingscentrum, onderzoekscentrum én gloednieuwe showroom van 500 m2 die in september de deuren opent – goed voor een totaalinvestering van 6 miljoen euro.

Nieuw opleidingscentrum van BEAL

BEAL traint vakmensen uit binnen-en buitenland

Barbara Thiry, directrice en verantwoordelijke voor de opleidingen bij BEAL International: “In het nieuwe opleidingscentrum kunnen vijf groepen van twaalf personen gelijktijdig een cursus theorie en praktijk volgen. Het centrum komt zo tegemoet aan de groeiende vraag naar zowel basislessen als gespecialiseerde opleidingen. Het aanbrengen van MORTEX en BEALSTONE – net als de vochtwerende producten CAPILASIL – is dan ook vakwerk en vergt de nodige kennis. De voorbije jaren trainden we al zo’n 2.000 vakmensen in binnen- en buitenland, en het ziet ernaar uit dat we dit jaar zo’n 3.000 cursisten mogen verwelkomen.”