Modern en supereenvoudige montage

24-01-2023
Modern en supereenvoudige montage

Een speciaal wandprofiel, een groot aantal ontwerpmogelijkheden en het nieuwe praktische Walk In-doucheplanchet maken de Walk In Pro van HSK Duschkabinenbau tot een echte favoriet bij badkamer professionals.

Modern en supereenvoudige montage

Een moderne topdouchecabine en een supereenvoudige montage, deze combinatie kom je niet vaak tegen. Speciaal: het innovatieve wandprofiel kan worden gemonteerd op tegels of wandbekleding, op pleisterwerk of vlak met de muur in pleisterwerk. Bij de inbouwvariant gelijk met de wand ziet de royale douchewand eruit alsof hij vrij zweeft, zonder afbreuk te doen aan een sterke aansluiting op de muur.

Modern en supereenvoudige montage

Na bevestiging van het profiel wordt het 8 mm dikke echte glas erin geschoven en gemakkelijk uitgelijnd dankzij het verstelbereik van 10 mm. Niet alleen de montage staat veel mogelijkheden toe, maar ook de kleur van de Walk In Pro laat zich perfect aanpassen aan de droombadkamer.

Modern en supereenvoudige montage

Het nieuwe doucheplanchet voor Walk In-douches completeert het design van de douchecabine. Voor echte glazen douches van zes tot acht millimeter biedt het hoogwaardige planchet veel ruimte voor douchespullen en de mogelijkheid om een behaaglijk warme douchehanddoek op te hangen.