Kleine machines met een groot vermogen

Kleine machines met een groot vermogen

Yanmar Compact Equipment (Yanmar CE) breidt zijn wielladerportfolio uit met de lancering van een gloednieuw aantal kleine maar toch krachtige machines: verwelkom de V7 en V7-HW (Heavy Weight).

Kleine machines met een groot vermogen

Dit dynamische duo vertegenwoordigd de kleinste wielladers in het productassortiment van Yanmar CE, en zijn speciaal ontworpen om de snelle veranderende vraag en de zware eisen van de bouw, landschapsarchitectuur en verhuurtoepassingen voor te blijven.

Kleine machines met een groot vermogen

Met een totale hoogte van minder dan 2,5 meter, een breedte van 1.850 mm (met bak) en een totale lengte van slechts 5.238 mm, past de V7/V7-HW gemakkelijk in een standaardcontainer.

Kleine vierwielaangedreven machines

De vierwielaangedreven kleine V7/V7-HW hebben beide een elektronisch geregelde aandrijflijn en een topsnelheid van 20 km/u. Deze is uit te breiden naar een maximum snelheid van 30 km/u..

Of het nu gaat om het transporteren van materialen, het verplaatsen van ladingen, het heffen van pallets, het opruimen of leggen van pijpen – het kan allemaal worden aangepakt met één enkele V7/V7-HW. Dankzij de hydraulische snelwissel kan de machinist naadloos wisselen tussen bakken, vorken, veegmachines en sneeuwblazers.