Hout. Natuurlijk van nu

De officiële lancering van de campagne ‘Hout. Natuurlijk van nu’ vindt plaats in de vorm van het online platform houtnatuurlijkvannu.nl en een week lang radio-uitzendingen over bouwen met hout tijdens BNR’s Big Five. 
Hout. Natuurlijk van nu | Vakblad bouw en renovatie
Hout. Natuurlijk van nu | Vakblad bouw en renovatie
Hout. Natuurlijk van nu | Vakblad bouw en renovatie
Vanuit de pijlers innovatie, prestaties, onderhoud, duurzaamheid en efficiency worden geïnteresseerden geïnformeerd over de voordelen en veelzijdigheid van bouwen met hout. Naast informatie is hier inspiratie en nieuws te vinden. Ook achtergronden over initiatiefnemer Centrum Hout, haar leden, partners en houtkeurmerken zijn hier vindbaar. Het platform is op deze manier het centrale punt voor de vele doelgroepen in de bouw, van aannemers en ontwikkelaars tot architecten en overheden. Met diverse vormen van inhoudelijke content, via verschillende online kanalen, wordt de aandacht op het platform en bouwen met hout gevestigd.
Vanuit een thematische invalshoek is van 11 t/m 15 november dagelijks van 10.00 tot 11.00 uur een gast in gesprek over bouwen met hout tijdens BNR’s Big Five. Voor iedereen die bouwen met hout een warm hart toedraagt, is er nu de mogelijkheid om bij te dragen. Dat kan door (symbolisch) te tekenen op ‘iktekenvoorbouwenmethout.nl’.