Groen kunstwerk zuivert de lucht

Accessoires 08-07
Groen kunstwerk zuivert de lucht

SØYLE van GRØNN is niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ze zuivert ook de lucht en verbetert het klimaat in de ruimte. Deze verticale groene zuil neemt maar weinig ruimte in beslag, aangezien dit groene kunstwerk de hoogte ingaat in plaats van de breedte.

Groen kunstwerk zuivert de lucht

De zuil is een modulair systeem met duurzame RVS plantenbakken. Naar keuze en behoeften zelf in te delen met bakken met een doorsnede van 60 en 40 cm. Verkrijgbaar in elke hoogte.

Groen kunstwerk zuivert de lucht

Duurzame luchtzuiveraar

Deze zuurstofbom is duurzaam, gebruiksvriendelijk en geschikt voor elke binnenruimte. SØYLE is uitermate geschikt voor op kantoor, in een collegezaal, sportschool, kinderdagverblijf, restaurant, zorginstelling of gemeentehuis. De montage is mogelijk op alle typen plafonds maar ook is er een vrijstaande variant. Deze vrijstaande variant is mobiel en kan vrij in de ruimte worden verplaatst. Wanneer de inrichting of indeling wijzigt kan de zuil eenvoudig op een andere plek worden gezet.

GRØNN produceert in Nederland, duurzaamheid en circulariteit staat daarbij centraal. De plantenbakken zijn van staal en daardoor nagenoeg 100% recyclebaar.