Franke Fragranite in nieuwe kleuren

Materiaal 09-04
Franke Fragranite in nieuwe kleuren

Geïnspireerd door de nieuwste keukentrends lanceert Franke drie nieuwe kleuren voor de Fragranite spoelbakken. Deze nieuwe kleuren Slate Grey, Oyster en Coffee Cream spelen in op een groeiende vraag naar holistisch welzijn, wat evenwicht, warmte en comfort oproept.

Franke Fragranite in nieuwe kleuren

Fragranite is een uitzonderlijk hard, door en door materiaal dat nagenoeg ongevoelig is voor beschadigingen in de vorm van krassen, stoten, brandvlekken en andere vlekken. Een subtiele glans geeft dit unieke, door Franke ontwikkelde materiaal een warme uitstraling. En doordat het voor 80% bestaat uit graniet voelt het ook aangenaam warm aan.

Franke Fragranite in nieuwe kleuren

Slate Grey is een tint die perfect past in subtiele kleurcombinaties. Gecombineerd met de metallic oppervlakken van kranen en watersystemen, zoals verchroomd of geborsteld roestvrij staal of halfedel metaalkleuren, vormt het edele grijs het toneel voor een tijdloos mooi samenspel van fijne contrasten.

Franke Fragranite in nieuwe kleuren

Geïntegreerde oplossingen van Franke

Oyster laat zich perfect combineren met natuursteenachtige werkbladen die qua kleur naadloos in elkaar overlopen. Franke levert een bijpassende kraan in dezelfde kleur als de spoelbak.

Coffee Cream is een neutrale beige tint die in harmonie kan worden gecombineerd met travertin of natuursteen(achtige) werkbladen.

De volledig geïntegreerde oplossingen van Franke sluiten naadloos aan bij vele woonstijlen, of je nu kiest voor een moderne of meer traditionele esthetiek, van Scandi tot industrieel.  Er zijn diverse maten en modellen leverbaar.