Exposanten presenteren oplossingen met Hettich

Beurs 11-04
Exposanten presenteren oplossingen met Hettich

De Salone del Mobile en Eurocucina hebben niet alleen veel grote carrières van architecten en ontwerpers gelanceerd – in Milaan worden trends binnen de meubelindustrie geboren. De innovaties van Hettich hebben hierin een rol gespeeld en zijn te bewonderen in de nieuwste collecties van sommige meubel- en keukenfabrikanten uit het topsegment.

Exposanten presenteren oplossingen met Hettich

Hettich creëert oplossingen voor leefruimtes. Trends spelen hier een centrale rol – en het gaat niet alleen om designtrends op het gebied van kleuren, vormen en materialen. De verkenning van constructieve mogelijkheden en nieuwe functies zijn in wezen de drijvende kracht achter de doorontwikkeling van trends. Dit maakt het mogelijk om meubelconcepten te realiseren die voldoen aan de eisen en wensen van een veranderende samenleving. De trendscouts van Hettich zullen dit jaar op de Salone del Mobile en Eurocucina van 16 t/m 21 april hun handen vol hebben aan het onderzoeken van actuele trends. Bijvoorbeeld welke duurzame materialen en energie-efficiënte oplossingen er nog meer te ontdekken zijn. Of hoe kunstmatige intelligentie zijn weg blijft vinden naar onze keukens, badkamers en meubels. Een andere interessante vraag is of de keuken steeds onzichtbaarder zal worden onder invloed van de verstedelijking of hoe deze verder zal veranderen.

Trendimpulsen door oplossingen van Hettich

De trendscouts zijn natuurlijk vooral geïnteresseerd in de fascinerende inrichtingservaringen die klanten hebben gecreëerd met innovatieve beslagoplossingen zoals het FurnSpin draai- en zwenkbeslag, de AvanTech YOU Illumination en AvoriTech schuifladesystemen van Hettich. Het zal dus interessant zijn om te zien wat er te zien zal zijn op de beursstands, waaronder die van Eggersmann, of in de showrooms van Poggenpohl en SieMatic in het centrum van Milaan.

Om de spanning nog wat verder op te voeren: kort voor aanvang van de beurs publiceert Hettich een PDF op zijn website waarin staat welke fabrikanten welke Hettich-oplossingen tonen en waar ze te vinden zijn.