Efficiënter werken met hoge kwaliteit

14-12-2022
Efficiënter werken met hoge kwaliteit

Häfele introduceert Service+. Daarmee zet Häfele een belangrijke extra stap om het professionals in de interieurbouw zo makkelijk mogelijk te maken.

Efficiënter werken met hoge kwaliteit

Tijdens de Houtpro+ beurs 2022 is Service+ uitgebreid aan de professionals uitgelegd. En de reacties waren zeer positief! Service+ biedt professionals tijdens hun gehele proces – van het ontwerpen, plannen en bestellen tot en met het monteren – vakkundige ondersteuning en extra services. Deze extra services maken het makkelijker om zo efficiënt mogelijk te werken – zowel qua tijd als kosten - en tegelijkertijd toch een hoge kwaliteit te leveren.

Efficiënter werken met hoge kwaliteit

Häfele wil voor de interieurbouwer niet alleen producent en leverancier zijn, maar wil in alle fases meedenken en kan zelfs taken van de interieurbouwer overnemen om gezamenlijk het beste eindresultaat te behalen.

Efficiënter werken met hoge kwaliteit

* Service+ Op-Maat; daarmee kunnen diverse vaak tijdrovende producten zoals lades of meubelverlichting - exact op maat worden besteld, zelfs al vanaf 1 stuk.

* Service+ Expertise bestaat onder meer uit trainingen in de Häfele Showrooms of op eigen klantlocaties én uit vakkundig advies, bijvoorbeeld door het raadplegen van een van de Lighting Consultants voor advies over het toepassen van meubelverlichting.

* Met Service+ Planning kan een ontwerp in een handomdraai worden omgezet naar een werktekening (ook in CAD of CAM). Bovendien krijgt de professional vele handige tools aangeboden, om snel en foutloos te bestellen.

* Met Service+ Support kunnen Häfele klanten rekenen op allerlei praktische support tijdens én na de installatie. Denk aan technische ondersteuning bij de montage en de Dialock installatieservice.