Drive In-oppervlak Hornbach flink gegroeid

21-03-2023
Drive In-oppervlak Hornbach flink gegroeid

Het totale Drive In-oppervlak van Hornbach in Nederland is in één klap flink gegroeid. In Wateringen werd een nieuwe Drive In geopend van ruim 2.500 m² en in Nieuwerkerk aan den IJssel heropende de Drive In na een uitbreiding met zo’n 2.500 m².

Drive In-oppervlak Hornbach flink gegroeid

Doe-het-zelvers en klusprofessionals kunnen met hun auto of klusbus in de Drive Ins van Hornbach direct voor het schap parkeren. Het inladen van zware en grote klusartikelen is daarmee een peulenschil geworden.

Elke nieuwe Hornbach-vestiging opent tegenwoordig standaard met een Drive In. Bestaande vestigingen die het tot nu toe nog zonder moeten stellen, worden waar mogelijk uitgebreid met een Drive In. Daarnaast wordt gekeken naar uitbreidingsmogelijkheden van bestaande Drive Ins om ruimte voor extra assortiment te realiseren.

Hornbach breidt Drive In-oppervlak uit

Hornbach breidt het totale Drive In-oppervlak onder andere uit vanwege de sterke groei van de klantgroep bouwprofessionals.

In de Drive Ins vinden consumenten en bouwprofessionals artikelen als constructiehout, isolatiemateriaal, muurstenen, wapeningsstaal, zand en terrashout, bouwstoffen en sierbestrating.