Alle zorg uit handen

01-03-2023
Alle zorg uit handen

Vanaf 1 maart 2023 kunnen aannemers die Silka kalkzandsteenelementen bestellen daar ook de montageploeg bij boeken, die zorgt voor de verwerking van de elementen. Dit concept heet Silka Construct en wordt aangeboden door de afdeling Construction Services van Xella.

Alle zorg uit handen

Binnen deze afdeling werken momenteel ruim 300 bouwprofessionals die zorgen voor een snelle en veilige verwerking van de Silka elementen en de overige bouwsystemen van Xella. Met Silka Construct heeft de aannemer slechts één aanspreekpunt en de garantie dat de montage plaatsvindt conform de eisen van de naderende Wkb.

Alle zorg uit handen

De afdeling Construction Service van Xella neemt de aannemer alle zorg uit handen. In de voorbereiding van het project verzorgt deze afdeling calculaties, engineering in BIM, werkvoorbereiding en logistieke planning. Vervolgens verzorgen ze de montage, oplevering en nazorg.

De afdeling Construction Services bood al volledige ontzorging op het voorbereiden, leveren en plaatsen van Ytong separatiepanelen, Hebel wand- en dakplaten en Multipor minerale isolatieplaten. Daar komt nu Silka kalkzandsteen bij. Aannemers die werken met Xella Construction Services lopen geen financieel risico, hebben de zekerheid van veilige en deskundige verwerking, hebben altijd een aanspreekpunt en doen zaken met een betrouwbare partner met tientallen jaren bouwervaring.