Glasbestek in 5 stappen

Met de AGC bestekservice kunnen architecten voor het merendeel zelf glasbestekken maken. De app werd gemaakt samen met Zeeboer uit Vaassen, een specialist in het bouwen van systeemspecificaties voor de bouw. 
Glasbestek in 5 stappen
In 6 muisklikken komt de gebruiker bij het bestek, dat te downloaden is in een SUF, OSF of Word-bestand. De gebruiker kan kiezen uit:
Referentiebestekken: Deze bestekken zijn voor het grootste deel al ingevuld, waarbij een referentiewaarde is gebruikt, bijvoorbeeld een glasdikte of glassamenstelling. Een specialist moet hierbij nog wel controleren of de referentiewaarde voldoet aan alle geldende eisen en normen in de toegepaste omgeving.
Optiebestekken: De optiebestekken zijn deels ingevuld en deels nog vrij in te vullen, bijvoorbeeld een bepaalde veiligheidsklasse van inbraakwerend -, explosiewerend - of kogelwerend glas.
OPEN bestekken: De OPEN bestekteksten zijn volledig handmatig in te vullen en bestemd voor professionele bestekschrijvers. Er is geen controle op de ingevulde waarden en daarom moet ook hier een specialist controleren of het bestek voldoet aan alle geldende eisen en normen in de toegepaste omgeving.