Reclame maken voor je bouwbedrijf

Net als ieder ander bedrijf heeft een bouwbedrijf klanten nodig. En klanten vind je toch vooral door reclame te maken. Naamsbekendheid is een groot goed voor iedere bedrijfssector. Maar hoe bereik je zoiets en wat kan je juist als bouwbedrijf doen?
Reclame maken voor je bouwbedrijf
Reclame maken voor je bouwbedrijf
Reclame maken voor je bouwbedrijf
Uiteraard kan je als bouwbedrijf gewoon reclame maken als ieder ander bedrijf. Adverteren, zowel offline als online, is mogelijk op veel manieren. Heel belangrijk is de tevredenheid van klanten waarborgen en hen verleiden om dit te delen met anderen. Mond-tot-mondreclame is nog altijd de beste reclame. Maar ze uitnodigen om een review online te plaatsen is nog simpeler. Stuur een mail naar je klanten met de vriendelijke vraag of ze dit voor je willen doen én de link naar de plek op internet waar jij die reviews wilt ontvangen.
Reclameborden: jij hebt een troef in handen!
Gevelreclame aan je eigen bedrijf is vanzelfsprekend mogelijk, maar ook reclameborden plaatsen bij je eigen bouwprojecten levert veel reclame op. Zo zien potentiële klanten wat voor mooie projecten jij juist neerzet omdat al deze informatie op het bouwbord staat. En daarmee heb je dus een troef in handen, die je als ijscoman nu eenmaal niet hebt. Zorg dus voor een reclamebord (of ook wel bouwbord of projectbord genoemd) waarbij het in één oogopslag duidelijk is wie hier bouwt en waar meer informatie over het bedrijf te vinden is. Het meest simpele is dan uiteraard om jouw website te vermelden.
Bouw aan naamsbekendheid
Maar reclameborden maken is in veel meer opzichten een uitstekend plan. Mensen moeten direct jouw naam in zich op voelen komen als ze over een bouwproject nadenken. Een reclamebord bestellen voor aan de rand van het voetbalveld, bijvoorbeeld, of reclame ontwerpen voor een gevelbord: allebei heel slim om te doen. Maar maak je bijvoorbeeld gebruik van containers? Waarom zou je daar dan ook niet reclame aan ophangen? Of wat dacht je van het sponsoren van het voetbalelftal uit je woonplaats?