Strategisch partnership

Molenaar Betonindustrie en Mavotrans BV zijn een strategisch partnership aangegaan. Mavotrans verzorgt de volledige distributie van het complete productassortiment van Molenaar Betonindustrie voor Nederlandse B&U bouw. 
Strategisch partnership
Op deze wijze kan Molenaar zich voor 100% toeleggen op de productie van zichtbeton producten, waarbij kwaliteit, duurzaamheid en efficiency centraal staan. Molenaar ziet Mavotrans als de meest geschikte partner als verkoopkanaal van het assortiment bouwproducten dat bestaat uit onder andere dekkings- en bekistingsafstandhouders, stekkenbakken, stekeinden en -ankers, bevestigingsankers, strekmetaal en waterkende systemen. Met meer dan 65 jaar ervaring als gespecialiseerd toeleverancier in de bouwbranche is Mavotrans sterk in een snelle, efficiënte, betrouwbare levering van een breed assortiment bouwproducten. Beide bedrijven zijn sterke merken binnen de Nederlands bouwsector. Door deze bundeling van krachten zal dit resulteren in een verbetering van kwaliteit en service naar de klanten van de beide partijen.
Foto: De samenwerking is officieel bekrachtigd door Corné Molenaar, directeur Molenaar Betonindustrie (rechts) en Marion van den Berg, directeur Mavotrans