Samenwerking Hendriks en Hakron

De Hendriks groep en de Hakron groep hebben een samenwerkingsovereenkomst afgesloten. De samenwerking betreft zowel de levering als inkoop van hoogwaardige producten voor (prefab) beton- en woningbouw.
Samenwerking Hendriks en Hakron
De Hendriks groep bestaat uit de bedrijven: Hendriks precon (partner voor stalen prefab betonmallen en infra bekistingen) Hendriks stalen bekistingtechniek (leverancier van stalen systeembekisting voor de woningbouw), Hendriks ruwbouw (partner in het optimaliseren en realiseren van casco betonwerken) en Hendriks plaatbewerking (levert plaat- en zetwerk). De Hakron groep bestaat uit de bedrijven: Hakron (producent en leverancier op het gebied van bouwtechnische materialen voor woning-, utiliteits- en civieltechnische bouwwerken), Hakron-Terwa (producent en toeleverancier voor de prefab-betonindustrie), Certacon (producent en toeleverancier van onder meer metselwerkondersteuningen) en Innofix (dienstverlener in de afdichtings- en montagetechniek).
Foto: De strategische samenwerking werd officieel bekrachtigd door Peter Kraaijeveld (algemeen directeur Hendriks groep, links) en Christian van ’t Slot (algemeen directeur Hakron groep).