Voor woningbouw en geveldichting

27-02-2023
Voor woningbouw en geveldichting

De nieuwe Woningbouwcatalogus 20 van Hakron biedt een overzicht van het brede assortiment voor woningbouw en geveldichting. 
Voor woningbouw en geveldichting
Enkele voorbeelden van opgenomen producten:
* Prefab EPDM loketten: klantspecifiek gefabriceerde EPDM of lood loketten die trapsgewijs worden toegepast bij de aansluiting tussen verticaal metselwerk en een hellend dakvlak.
* EASY-lood: het zichtbare lood gecombineerd met een goede en duurzame EPDM-folie. Toepassing is bij bouwprojecten waarbij een traditionele uitstraling wordt nagestreefd, bij renovatie en bij aanbouw op een bestaande situatie waar al in de gevel lood zichtbaar is.
* Trillingsisolatie G+H, een range producten waarmee contactgeluiden uit de constructie wordt gehaald, door isolatie en dempen van de trillingen.
* Compri-loodvervangers voor diverse toepassingen: opgaand werk, renovatie, borstwering, prefab galerijen en balkondetails. De polyester Compri loodvervangers zijn een waterkering en ondersteuning in één product!
* Blowerproof Liquid, dé oplossing om praktisch alle details naadloos luchtdicht te maken. Hiermee zet u een grote stap richting BENG.
Foto: Prefab loketten EPDM-Met
Download hier de catalogus