Isolatie jurk

Topmodel Kim Feenstra verscheen bij de publiekspremière van de film Penoza in een jurk van allerhande isolatiematerialen. Het model is het gezicht van de nieuwste campagne van Natuur & Milieu en Greenchoice, mede mogelijk gemaakt door de ASN Bank.
Isolatie jurk
De organisaties lanceren een ‘duurzame wintercollectie’ aan isolatiemogelijkheden: ‘Woningisolatie wordt de trend van deze winter’. De bijzondere jurk is ontworpen door Janne Mooij van Gloed Amsterdam. Geïnspireerd op zolderwandisolatie, gemaakt van glaswol en vlas, mét accessoires van isolatieparels. Natuur & Milieu en Greenchoice willen met deze campagne mensen aanmoedigen werk te maken van de verduurzaming van hun huis.
Op www.highfashionliving.nl krijgen mensen informatie over verschillende vormen van isolatie, voor dak, muur, vloer en ramen. Bezoekers krijgen advies op maat over de meest effectieve maatregelen voor energiebesparing voor hun woning. Ook is er informatie te vinden over subsidiemogelijkheden. Wie voor twee of meer isolatievormen kiest, krijgt nu zo’n 20% korting vanuit een landelijke subsidieregeling.