Houtrotreparatie binnen 1 minuut

Greenpaints is sinds kort enthousiast importeur van Houtfix in de Benelux. Eigenaar Erik Waanders van Greenpaints wil Houtfix herpositioneren en een flinke groei realiseren. Zo is het de bedoeling het aantal dealers in de Benelux uit te breiden van 3 naar 12.
Houtrotreparatie binnen 1 minuut
Houtrotreparatie binnen 1 minuut
Houtrotreparatie binnen 1 minuut
Houtrotreparatie binnen 1 minuut
Houtrotreparatie binnen 1 minuut
Houtrotreparatie binnen 1 minuut
Houtfix is het snelste houtreparatiesysteem voor interieur en exterieur. Hiermee kunnen kleine tot grote reparaties worden uitgevoerd: kozijnen, ramen, deuren, meubelen, parket, parketvloeren, gelamineerd of gelijmd hout, bekistingen en bijzonder moeilijke reparaties in hoeken en randen. Tijdens de SGA Vakdagen werd onlangs gedemonstreerd hoe de AST vuller werkt bij het vullen van noesten en scheuren.

Minimale verspilling
“Zien is geloven”, aldus Erik Waanders. “Tijdens de demo’s die we ook op locaties geven raken partijen meteen enthousiast over de Houtfix methode. Het gebeurt niet zelden dat men meteen een koffer bestelt.”
Houtfix is vanaf 399 euro beschikbaar en biedt direct resultaat. De Houtfix AST vuller is snel toe te passen met een onmiskenbare precisie en daardoor minimale verspilling.$De reparatie is binnen enkele seconden uitgehard en krimpt niet. Binnen 1 minuut zijn scheuren, noesten, kanten, hoeken en dergelijke hersteld.

Kostbare tijd
De gebruiker brengt de Astvuller aan, drukt de reparatieplek een tiental seconden aan met het koelijzer en steekt de reparatieplek af. Dit levert verder geen geknoei op met vloeibare of poedervormige 1K of 2K middelen. De stick kan worden verwarmd in het hotmeltpistool.
Bovendien kan direct doorgewerkt worden. Na de reparatie kan het hout na schuren direct verder behandeld worden met olie, hardwax, beits of vernis. Gevolg is dat er geen kostbare tijd verloren gaat.
“Hierdoor is Houtfix bijzonder geschikt voor de interieurbouw, waar projecten steeds sneller afgrond dienen te worden”, weet Waanders.

Kleuren
Met de keuze tussen de 16 kleuren in het standaard assortiment kan de noestvuller vrijwel onzichtbaar of als eyecatcher toegepast worden. Houtfix producten zijn dus eenvoudig, schoon, efficiënt en duurzaam.
Greenpaints wil Houtfix in de Benelux nog groter maken dan het al is, vertelt de eigenaar. “Binnenkort komen we met een nieuwe webshop en website. Via instructiefilmpjes en nieuwsbrieven worden professionals van tips en tricks voorzien. Daarnaast nemen we de bestaande distributiekanalen onder de loep.”
Waanders wil het aantal dealers van Houtfix uitbreiden van 3 naar 12. “We gaan op al deze manieren Houtfix herpositioneren en de oplossing dichter bij de klant brengen,” zegt hij.

One stop shopping
Greenpaints beschikt over meerdere oplossingen voor interieurbouwers. Zo is de onderneming van Waanders tevens leverancier van interieurlakken, verven en oliën.
Hierdoor ontstaat een soort kruisbestuiving en kunnen interieurbouwers gebruik maken van one stop shopping als het gaat om alles wat met afwerking en reparatie te maken heeft.
Omdat met Houtfix ook grotere reparaties kunnen worden uitgevoerd, is de oplossing tevens uitermate geschikt voor de industriesector. “We kunnen makkelijk opschalen van een pistool richting een industriële applicatie”, aldus Waanders. “Dit onderscheidt ons van andere partijen. Daarnaast hebben we veel kennis in huis en werken we met kwalitatief hoogstaande materialen. Hieraan doen we geen concessies.