Samen van ontwerp tot realisatie

Samen mooie dingen maken. Dat is het motto van BER Bouw en Renovatie, LOVD Interiors en de KRAGT Groep. Vanuit hun multifunctionele bedrijfsgebouw TAB op Strijp-T in Eindhoven worden opdrachtgevers volledig ontzorgd, van ontwerp tot realisatie. 
Samen van ontwerp tot realisatie
Samen van ontwerp tot realisatie
Samen van ontwerp tot realisatie
Samen van ontwerp tot realisatie
Zo hebben de drie partners onlangs 13 fraaie appartementen in een monumentaal pand uit 1906 gerealiseerd aan de Heuvelring 100 te Tilburg. Hierbij zorgde BER Bouw en Renovatie voor de bouwkundige coördinatie en uitvoering, KRAGT voor verwerving, ontwikkeling, ontwerp en styling, en LOVD Interiors nam het maatwerk interieur, de keukens, meubels en de inrichting voor zijn rekening.
Ander voorbeeld is te vinden in het Philips Stadion, waar dit powerteam een voormalige opslagruimte compleet transformeerde naar een luxueus full service workspace concept. LOVD heeft deze ruimte compleet ingericht met onder meer maatwerk werkplekken, kasten, stilte-units, pantry’s, bartafels, loungebanken, bijzondere verlichtingsarmaturen en losse inrichting.

Turn-key
KRAGT is in 2009 in het Glasgebouw op Strijp-S begonnen als ontwerp en bouwmanagementbureau en doorgeroeid naar ontwerp-, realisatie- en vastgoedbureau. In de beginperiode werden de eerste contacten gelegd met BER Bouw en Renovatie, specialist in het (ver)bouwen, renoveren en onderhouden van onroerend goed. LOVD Interiors haakte weer wat later aan en sinds 2016 zijn de drie partijen gezamenlijk gehuisvest op Strijp-T.
LOVD-eigenaar Ruud van Dingenen: “We merkten op een gegeven moment dat er steeds meer vraag ontstond naar het compleet turn-key inrichten van projecten en zagen dit als een kans om onszelf hier met een nieuwe onderneming in te specialiseren.” Niet veel later kreeg men de kans om een volledig ingerichte machinale over te nemen. Op dat moment sloot ook Berrie Eding, de eigenaar van BER Bouw, aan.

Interfood
Verreweg het meest omvangrijke project werd gerealiseerd bij Interfood in Bladel. Het kantoor van deze multinational werd onlangs enorm uitgebreid. Het oude pand is volledig gerevitaliseerd en via een atrium met de nieuwbouw verbonden.
“We hebben hier de complete inrichting verzorgd”, aldus Van Dingenen. “Dit heeft echt schitterende dingen opgeleverd, wat bijvoorbeeld tot uiting komt in de decoratieve elementen, het houtfineer dat overal in terugkomt, diverse zitmeubels op maat, tafels, pantry’s, een bedrijfskeuken, enorme vergadertafels, lockerwanden, een gesegmenteerde balie en ga zo maar door.”
Ralf Pijnenburg