220 pagina’s licht-inspiratie

11-01-2023
220 pagina’s licht-inspiratie

De nieuwste Häfele Loox brochure staat sinds half december 2022 online. En begin van het nieuwe jaar 2023 valt bij alle Loox-klanten van Häfele een exemplaar op de deurmat.

220 pagina’s licht-inspiratie

Deze kleurrijke, 220 pagina’s tellende brochure geeft een duidelijk overzicht van de meest gebruikte artikelen voor meubelverlichting. Alle informatie is bijgewerkt en helemaal up-to-date.

De Loox-meubelverlichtingsproducten van Häfele zijn inmiddels een begrip in de interieurbouw. Een zeer gewaardeerde bron van innovaties: qua techniek, design, kwaliteit en gebruiksgemak dankzij het praktische plug & play systeem.

Door nieuwe technische ontwikkelingen, veranderende wensen in de markt en een sterk groeiende vraag naar meubelverlichting, is de Loox catalogus uitgebreid met een aantal bijzondere, nieuwe producten:

* Snel te installeren ECO-producten: eenvoudig in gebruik en montage.

* Ledstrip in een silconenslang om in 4 mm brede groef te plaatsen.

* Subtiel ontworpen 24V vitrineverlichting in zilver of zwart. Voor gerichte spotverlichting, verkrijgbaar in 5 varianten.

* Multifunctionele 6-voudige verdeler met 3 schakelingangen. De nieuwe alleskunner in de meubelverlichting.

* Nieuwe compacte bewegingsmelders en meubelschakelaars: maken het bedienen van een verlichtingsgroep nog makkelijker.

* En voor extra bestelgemak: 4 complete sets met populaire combinaties van spots en alle benodigde onderdelen onder 1 artikelnummer.