Nog meer ingenieuze sluittechnologie

De toevoeging van iLOQ's batterijvrije en sleutelloze halve cilinder aan de zwenkgreep van EMKA biedt de extra beveiligingslaag die nodig is om ongeoorloofde toegang te voorkomen.

Nog meer ingenieuze sluittechnologie

EMKA en iLOQ besloten samen te werken om een slimme en veilige oplossing voor toegangsbeheer te ontwikkelen voor zwenkgrepen die worden gebruikt met buitenbehuizingen en telecommunicatiekasten.

Vaak te vinden op afgelegen locaties, is internettoegang tot deze sites zeldzaam, en een op batterijen werkende buitenoplossing is onpraktisch omdat het onderhoud dat nodig is om batterijen te vervangen tijdrovend en duur zou zijn. De ideale oplossing werd gevonden met het iLOQ S50 halve cilinderslot dat volledig is geïntegreerd in de zwenkgreep.

Het slot wordt geopend met behulp van de stroom van een NFC-compatibele smartphone, waardoor het een batterijvrije oplossing is. Toegangsrechten om het slot te openen worden verzonden naar een app die op een smartphone draait. Ze kunnen op afstand en in realtime worden bijgewerkt en geannuleerd.

Deze sleutelloze oplossing elimineert de risico's met betrekking tot verloren of gestolen fysieke sleutels, biedt optimale bescherming tegen weersomstandigheden en vandalisme en zorgt ervoor dat alleen het juiste mensen hebben op het juiste moment toegang tot de juiste sites.