Zwevend tablet

Dat een klein stukje design een grote impact kan hebben, bewijst Vasco wederom met de nieuwe radiatoraccessoires. Ze delen de architecturale designvisie van het merk en verhogen direct het comfort en wellnessgevoel in de badkamer.

Zwevend tablet
Zwevend tablet
Zwevend tablet

Ook de nieuwe designradiator Aster HF-S, met een open zijde om een handdoek in te schuiven, en extra kleuren voor de kolomradiator Ritmo vullen het comfortverhaal verder in.

Nieuwkomer Multi+ brengt alvast een elegant vervolg. Dankzij de onzichtbare bevestigingen lijkt dit accessoire te zweven. Het dunne tablet wordt volledig omsloten door de handdoekbeugel, die nu smaller is en ook zacht afgeronde hoeken kreeg.

Multi-inzetbaar zijn ook de nieuwe cirkelvormige Vasco-knoppen in chroom. Met hun elementaire vormgeving passen ze bij tal van radiatoren en badkamerstijlen. De grote diameter van de knop maakt het mogelijk om zowel een badjas als handdoek op te hangen.

Ook radiatoren Tulipa en Viola krijgen nieuwe handdoekdragers: een vlakke beugel met subtiel afgeronde hoeken met achterliggende bevestigingen – in chroom, wit of zwart. Daarnaast zijn er nieuwe insteekbeugels in chroom, wit en zwart voor de radiatoren Beams (Mono), Bryce (Mono) en een versie voor ONI.