12 klussen per jaar

Na een lange periode van tegenspoed gaat het momenteel weer goed met de bouwsector. Dat is ook te zien op de website van Werkspot. Daar worden jaarlijks meer dan 350.000 klussen geplaatst. 
12 klussen per jaar | Vakblad bouw en renovatie
Eén van die klussen is een interne renovatie van een tussenwoning in Apeldoorn. Op de eerste verdieping sloopt Marcel de Vries met hamer en beitelt de tegeltjes van badkamermuren. “Straks nog een paar sleuven frezen en de warm- en koudwaterleiding verleggen.” Ook op de benedenverdieping is De Vries aan het werk, de keuken is al half ontmanteld. De Vries renoveert in opdracht van de klant de toiletten, de badkamer, past de keuken aan en vervangt de oude cv-ketel. Twintig jaar geleden begon hij als tegelzet- en montagebedrijf, maar door de jaren heen is hij steeds allrounder geworden. “De klus op Werkspot sprak me aan. Het heeft alles waar ik sterk ik ben. Ik heb erop gereageerd, een afspraak met de klant gemaakt en er was een klik. Binnen een week was het rond.”

“Werkspot is voor mij een medium, goed voor twaalf klussen per jaar. Om die opdrachten heen plan ik mijn vaste klanten. Het valt me op dat opdrachtgevers ook steeds vaker reageren via de Werkspot bedrijvengids. Daarbij kijken ze vooral naar referenties; die moeten goed zijn. Tijdens de crisis was Werkspot onmisbaar voor het binnenhalen van klussen. Tegenwoordig is er zoveel werk dat Werkspot een prettige aanvulling is.”

Online aanbod
Wil jij, net als Marcel, in contact komen met nieuwe klanten?
Geen abonnementskosten en aangescherpte kwaliteitseisen. Reageer gratis op het aangeboden werk en betaal alleen als de consument zijn telefoonnummer met je deelt. “Klanten bepalen hun eerste keuze op basis van profiel, reviews en uitstraling. Het te bepalen tarief hangt af van de grootte van de klus.”


www.werkspot.nl