Kracht in zachte technologie

Sinds enige tijd biedt BESSEY zijn ratelklem aan op de Noord-Amerikaanse markt, waar hij een grote populariteit geniet. BESSEY heeft hierop vertrouwd om zijn succesvolle ratelklem XCR-ontwerp ook in andere landen over de hele wereld beschikbaar te maken.

Kracht in zachte technologie
Kracht in zachte technologie
Kracht in zachte technologie

De XCR ratelklem van BESSEY combineert de beste eigenschappen van kracht, technologie die zacht is voor het werkstuk en gemakkelijk te gebruiken is.

De XCR is perfect ontworpen om werkstukken snel op hun plaats te bevestigen, met een vorm die overlappende klemming mogelijk maakt. De BESSEY ratelklem levert tot 25 kg klemkracht.

De XCR is comfortabel en handig in gebruik met zijn 2-componenten kunststof handvat. Het handvat heeft een ergonomische vorm en is eenvoudig met één hand te bedienen. Het robuuste ratelmechanisme zorgt voor een snelle en gecontroleerde klemming, aangepast aan de aard van het werkstuk.

De zwenkbare drukplaten kunnen flexibel worden aangepast aan het werkstukoppervlak. Dit maakt het mogelijk om zelfs ronde en hoekige werkstukken stevig vast te klemmen.

Dankzij de mogelijkheid om de klemkracht aan het werkstuk aan te passen, zijn er geen afdrukken of vlekken en geen vlekken van de kaken. Dit bespaart tijd en moeite.