Directe toegang tot 1.000 kubieke meter hout

Ubrankovics, één van de bekendste prefab huizenfabrikanten in Hongarije, heeft vijf nieuwe rijen draagarmstellingen van OHRA in gebruik genomen. Dit is de laatste fase van een continue uitbreiding van opslagcapaciteit.

Directe toegang tot 1.000 kubieke meter hout

Momenteel bieden 13 rijen stellingen tot 5,5 meter hoog ruimte voor 1.000 kubieke meter hout. De uitbreiding van het stellingensysteem was de basis voor de uitbreiding van de productiecapaciteit; zo wordt onder andere een nieuw CNC-machinepark continu gevoed met grondstoffen uit het magazijn. De grote voorraad zorgt voor een betrouwbare aanvoer van productie; opslag in draagarmstellingen in plaats van op de grond verhoogt ook de algehele productiviteit aanzienlijk.

De stellingen die bij Ubrankvics zijn geïnstalleerd, zijn tot 5,5 meter hoog, elke draagarm biedt een belasting tot maar liefst 800 kilogram. De eerste rijen stellingen zijn in 2016 al in gebruik genomen, sindsdien is het systeem continu uitgebreid. Er zijn momenteel in totaal 13 rijen stellingen in gebruik, die worden bediend door twee vierwegstapelaars en een zijstapelaar.