Nieuwe woningbouwbekisting

Hünnebeck ontwikkelde speciaal voor de Nederlandse markt een nieuwe woningbouwbekisting. De nieuwe bekisting is een slimme combinatie van reeds bestaande en daarmee bewezen en vertrouwde Hünnebeck-producten.

De nieuwe bekisting is een wandbekisting voor woningscheidende wanden die aan alle
Nieuwe woningbouwbekisting
Nieuwe woningbouwbekisting

De nieuwe bekisting is een wandbekisting voor woningscheidende wanden die aan alle wensen en voorwaarden van de aannemerij voldoet.

De bekisting is een combinatie van het succesvolle MANTO-wandbekistingsysteem met het modulaire INFRA-KIT ondersteuningssysteem dat wordt ingezet als steunbok voor de wandbekisting. Hiertoe is deze voorzien van geïntegreerde voetspindels zodat de bekisting eenvoudig horizontaal en verticaal op maat kan worden gesteld. De standaard kisthoogten van 2,70m en 3,30m zijn beide in deze uitvoering te gebruiken.

De MANTO bekisting kan tevens worden uitgevoerd met een stalen hoeklijn van ca. 90 mm hoogte aan de onderzijde van het frame waardoor het begeleiden en doorvoeren van bekabeling en leidingwerk van en naar de te storten wanden onder de kist door, geen problemen oplevert. Het eventueel aanbrengen van stormbanden kan in principe op elke gewenste plaats aan het frame.

Daarnaast is ervoor gekozen om zoveel mogelijk gebruik te maken van MANTO XXL panelen. Hierdoor is het bekisten, ontkisten en vervolgens omzetten van de bekisting in een handomdraai een feit.

Uiteraard is de bekisting verhijsbaar.