Gedaan met badges

Nuki’s slimme slot monteer je makkelijk op de cilinder aan de binnenkant van de deur, en toegang verlenen kan in enkele seconden geregeld worden via de intuïtieve Nuki app.

Je kan een onbeperkt aantal personen toegang geven tot een bepaalde zone, je kan die
Gedaan met badges
Gedaan met badges

Je kan een onbeperkt aantal personen toegang geven tot een bepaalde zone, je kan die toegang in tijd limiteren, en je kan de toegang ook makkelijk weer intrekken wanneer gewenst. Gedaan met badges te registreren en te overhandigen, of nieuwe badges te moeten bestellen wanneer er alweer eentje verloren is gegaan. Voortaan open je gewoon de Nuki app en regel je het toegangsbeheer in een handomdraai. De deur kan ook automatisch gesloten worden via de app of op een bepaald tijdstip. Wie ook een Nuki  deur sensor installeert voor maximale veiligheid, kan waarschuwingen krijgen wanneer de deur niet gesloten is.

Bijna elk bedrijf heeft wel ergens een zone met beperkte toegang. Of het nu de boekhoudarchieven zijn, een opslagruimte of een laboratorium. Nuki heeft voor elke mogelijke deur de nodige accessoires om die bedienbaar te maken via de smartphone. In de vergrendelingslog kan je - net zoals bij een gebruik van een badge - ook op ieder moment bekijken wie het slot heeft bediend.