Nieuwe oplossing voor slim wonen

iLOQ HOME breidt het digitale sluitsysteem iLOQ S5 en het iLOQ 5-serie platform uit.

Nieuwe oplossing voor slim wonen

Bewoners die gebruikmaken van iLOQ HOME hebben zelf controle over wie sleutels heeft van hun appartement. Dit voorkomt veiligheidsrisico's van gebruikers zonder toestemming. Ze kunnen ook tijdelijke toegang verlenen aan dienstverleners, wat handig is wanneer er onderhoudswerkzaamheden moeten plaatsvinden, of om snel toegang te krijgen als ze hun sleutel kwijtraken of vergeten zijn, of in noodsituaties.

Andere veiligheidsvoordelen zijn dat bewoners nu zelf een kwijtgeraakte of gestolen sleutel onmiddellijk kunnen blokkeren. Ze kunnen ook nieuwe sleutels bestellen en zelfs de toegangen tot de sleutels bijwerken met behulp van near-field communication (NFC) op hun smartphone.

Dankzij iLOQ HOME zijn er geen aparte systemen meer nodig in een appartementencomplex. Bewoners kunnen eenvoudig en veilig bepalen wie toegang heeft tot de hoofdingang. Ze kunnen een toegangscode delen met vrienden en familie om het gemakkelijker te maken als ze op bezoek komen, of op afstand de deur openen om tijdelijk toegang te geven aan onderhoudspersoneel of bezorgers.