Vloeren in alle soorten en maten

In Kerkrade opende HORNBACH de deuren van de allereerste HORNBACH Vloeren. Met deze compleet nieuwe retailformule springt HORNBACH in het gat tussen bouwmarkten en speciaalzaken.

Vloeren in alle soorten en maten

Op een oppervlakte van 7.000 m2 vind je er een groot assortiment vloeren, beschikbaar tegen vaste lage prijzen en voorzien van uitstekende service. Een onderscheidende formule voor consumenten en bouwprofessionals die de komende jaren in meer Nederlandse steden zal verschijnen.

Het grote assortiment gaat van tegels tot laminaat, houten vloeren, vloerbedekking, PVC en gietvloeren: je vindt het in alle soorten, maten. Daarbij biedt HORNBACH Vloeren ook al het gereedschap om een vloer te leggen én toebehoren, zoals ondervloeren en lijmen. Wie zelf minder handig is kan bovendien gebruik maken van de MontageService.

Met de nieuwe retailformule richt HORNBACH zich op consumenten die een vloer willen laten leggen, doe-het-zelvers en op professionals in de bouw. Die laatste groep kan net als in de bouwmarkten van HORNBACH rekenen op de ProfiService: een pakket aan voordelen, gericht op gemak en snelheid.