Eenvoudig maar verfijnd

Dit creatieve ontwerp van Charlotte Raynaud Hegenbart in het franse Fuveau, Provence-Alpes-Côte d’Azur, combineert een visueel naadloze HIMACS-eilandunit met op maat gemaakt schrijnwerk.

Eenvoudig maar verfijnd

Het spectaculaire eiland trekt de aandacht met zijn eenvoudige maar verfijnde afwerking die er niet alleen geweldig uitziet, maar ook super hygiënisch is en robuust genoeg om nog vele jaren dagelijks gebruik te weerstaan.

Het eiland is met een natuurlijke, gebogen stroomlijn gelaagd in verschillende tinten HIMACS en contrasterende metallic details. De top en bovenzijde van het eiland zijn in Ispani, gekozen vanwege de gelijkmatige ader die vergelijkbaar is met die van natuursteen. Peanut Butter werd gekozen voor de eilandbasis vanwege de gelijkenis met de natuurstenen vloer, afkomstig uit Portugal. De basis gaat over in de vloer en benadrukt de perfecte oppervlakken van het eiland, dat boven de vloer lijkt te zweven, opgehangen in de ruimte.

De spoelbak, de kookplaat en het geheime kruidenrek, dat vanuit het werkoppervlak kan opstijgen, zijn allemaal perfect geïntegreerd in het werkblad, zonder zichtbare naden.