Veilig en verantwoord werken

JS Uitzendorganisatie (Bouw en Techniek) heeft het Safety Culture Ladder certificaat (SCL Certificaat) van certificeringsbedrijf DEKRA ontvangen.

Veilig en verantwoord werken

Dit geeft aan dat JS Uitzendorganisatie als eerste uitzendbureau van Nederland voldoet aan de strenge eisen die worden gesteld aan de Safety Culture Ladder, een certificering die in Nederland vooral bekend staat onder de naam de Veiligheidsladder.

‘Een prestatie waar we trots op zijn’, aldus Raymond Derksen van JS Techniek. ‘Deze certificering is een beloning voor het vele werk dat onze mensen het afgelopen jaar hebben verricht. Daarnaast staat het symbool voor de koers die we op het gebied van veiligheid samen met onze vakmensen hebben ingezet.’

De veiligheidsladder is bedoeld om medewerkers van bedrijven en toeleveranciers op een veilige en verantwoorde manier te laten werken. Meer dan 900 bouwbedrijven, aannemers en onderaannemers hebben aangegeven zich te conformeren aan de certificering volgens de Veiligheidsladder voor 1 januari 2022.

Onder de JS Uitzendorgansiatie vallen 3 gespecialiseerde dienstverleners op het gebied van uitzenden en detachering in de Bouw, Techniek en Engineering. Het in 1998 opgerichte JS Uitzendorganisatie heeft ongeveer 250 medewerkers.

De certificering is uitgevoerd door DEKRA, één van de grootste certificatie-instellingen ter wereld.