Uitwisselbare accu voor isolatiesnijder

Het Zwitserse Spewe treedt als 25e partner toe tot het merken-overkoepelend accu-systeem Cordless Alliance System (CAS) en wel met in totaal tien machines die op een accu werken. Zo stijgt het assortiment van CAS tot 280 machines.

Uitwisselbare accu voor isolatiesnijder

Spewe ontwikkelt en produceert snijapparatuur en speciaal gereedschap voor isolatiemateriaal dat in de bouw wordt gebruikt.

Als het om krachtige snijapparatuur of speciaal gereedschap voor isolatiemateriaal in de bouw gaat, kiezen vele professionele gebruikers voor Spewe. Het bedrijf uit Zwitserland is nu onderdeel van het Cordless Alliance System (CAS). ‘Wij willen dat onze klanten altijd de beste resultaten bereiken met onze producten. Als onderdeel van CAS kunnen wij hen nu nog meer bieden – met CAS hebben ze nu toegang tot meer dan 280 machines van zeer gespecialiseerde fabrikanten. En één accu die past op alles. Dat is op iedere bouwplaats meer dan zinvol’, zegt Daniel Muntwyler, directeur van Spewe. Het bedrijf uit Zwitserland brengt in totaal acht gloeidraad- en twee multifunctionele accu-snijapparaten mee in de door Metabo geïnitieerde, merken-overkoepelende accu-alliantie.