Douchebeleving met één druk op de knop

De nieuwe douchekranen van HSK zijn uitgerust met een tuimelschakelaar en maken een eenvoudige keuze tussen hoofd- en handdouche mogelijk.

Douchebeleving met één druk op de knop

Een weldadige verfrissing van bovenaf of met een handdouche? Douchesets met AquaSwitch-functie bieden klanten beide opties. De eenduidige symbolen voor de douchekop en de handdouche op de waterschakelaar maken de bediening zeer comfortabel. Daarnaast scoren de AquaSwitch kranen punten met een geheugenfunctie van de schakelaar die de voorkeuze ook na het uitschakelen van het water in de laatst gekozen positie houdt.

De AquaSwitch-techniek is in alle drie Shower & Co designwerelden (Softcube, rond en hoekig) verkrijgbaar. De kraan scoort met zijn uitrustingsvarianten thermostaat, eenhendelkraan, universeel en elegante inbouwversies. Leidingen zijn daardoor niet meer zichtbaar.

Sanitair-professionals kunnen hun klanten nog meer flexibiliteit bieden dankzij het hoogwaardige glasplanchet in twee verschillende kleuruitvoeringen: wit en zwart. Zo past de douchekraan perfect bij de kleur van elke badkamer. Bijzonder praktisch: het echte glazen planchet biedt niet alleen een elegant design, maar ook extra ruimte voor douchebenodigdheden.