Producten voor houtskeletbouw

Berner biedt voor elke stap van het houtbouw proces, voor iedere professional, een breed scala aan milieuvriendelijke en innovatieve oplossingen.

Producten voor houtskeletbouw

Voor zowel skeletbouw in de werkplaats, skeletbouw ter plaatse, de montage van het skelet aan de vloer of het verankeren aan de fundering (chemisch of mechanisch) heeft Berner de juiste producten.

De Berner Flextight (art. 415183) is een hoogwaardige strijkbare vezelversterkte kit. Na droging vormt het een naadloos, overschilderbaar, luchtdicht en dampremmend elastisch membraan voor alle soorten binnen toepassingen zonder geur. Naast de standaard waterdichting kan Flextight ook worden gebruikt voor luchtdichte, dampremmende afwerkingen.

De nieuwe EasyTop Cut (art. 412921) is bijzonder geschikt voor OSB platen. Dankzij de freesribben onder de schroefkop kan de schroef gemakkelijk worden verzonken en vlak met het oppervlak worden aangebracht. De kerfpunt van de schroef maakt snel en barstvrij schroeven mogelijk. De schroef heeft de maximale veiligheidsnorm met ETA-12/0280.

De 3 afdichtingstapes (art. 154315, 399292, 363630) zijn geschikt voor de meeste oppervlakken en er zijn dankzij de UV- en weerbestendige folie toepassingen voor zowel binnen als buiten. De afdichtingstape is versterkt met een speciale PE-folie en heeft een EC1 Plus-certificaat.