Studentenhuisvesting slimmer

De Nuki Smart Lock staat verhuurders bij bij sleuteloverdrachten en maakt van verloren sleutels een probleem van het verleden.

Studentenhuisvesting slimmer

Eigenaars van studentenhuisvesting hebben hun handen vol aan het begin van een nieuwe academiejaar. Kamers moeten opgeknapt worden, sleutels moeten overgedragen worden en in sommige gevallen zijn er nieuwe sleutels nodig. De Nuki Smart Lock kan verhuurders daarom heel wat tijd uitsparen en geeft hen ook door het jaar heen meer geruststelling.

Via de Nuki-app kan de verhuurder makkelijk de toegang van de oude studenten intrekken en de nieuwe studenten toegang geven.

De Smart Lock 2.0 maakt de deur van de individuele kamers slim. In grote gebouwen met een intercomsysteem kan de Nuki Opener ervoor zorgen dat bewoners de hoofdingang met hun smartphone kunnen bedienen. Dat gebeurt door een Opener te verbinden met elke afzonderlijke intercom. Verhuurders kunnen ervoor kiezen om de Nuki Box te installeren bij de hoofdingang zodat niet elke kamer met een Opener uitgerust moet worden. De Nuki Bridge verbindt alle andere Nuki-apparaten met het internet zodat verhuurders zelfs niet fysiek aanwezig moeten zijn bij sleuteloverdrachten of andere problemen.